Bli kjent med oss!

Dette er grunnene til at Hydrokleen sees på som de beste i verden, og finnes i nesten 50 land.

HVORFOR OSS

Om Hydrokleen

Hydrokleen er verdens største, og sett på som det beste, service konseptet for varmepumper og aircondition systemer. Etter 11 år med utvikling, er resultatet en unikt utstyr som renser og desinfiserer varmepumpen. Hydrokleen er del av "Asthma and Allergy Association" og garanterer ren luft etter vedlikehold service.

FORSKJELLEN

Tradisjonell Service

Det har aldri vært et skikkelig system for grundig service i Norge, før nå! Fleste servicemenn bruker en spraykanne og kjemikaljer. Gjør lite nytte siden vannmengden er liten og ingen vanntrykk. Noen bruker også ulike typer spylere som er laget til eks maling eller bilvask. Disse løsningene gir et veldig høyt trykk og lite vannmengde, noe som heller ikke er bra. Lamellene i veksleren er veldig tynne, blir lett ødelagt, blir disse ødelagt vil ikke luftvekslingen fungere slik den skal.

SERTIFISERTE

Servicepartnere

En sertifisert servicepartner sørger for at du som kunde får den beste servicen bestående av god ekspertise, utstyr og humør! Alle HydroKleen servicepartnere er sertifisert gjennom HydroKleen akademiet. Konseptet har vist seg som markedets beste løsning og er nå implementert i nesten 50 forskjellige land, hvor vi utfører tusenvis av servicer i måneden.
Skroll til toppen