Privat

Les om tjenestene våre og hvordan vi kan forbedre ditt inneklima. Bruk knappen under for å bestille service.

LITT OM

Vedlikehold service

I Norge finnes varmepumper i ca. 65 % av alle boliger. De har blitt en populær og viktig varmekilde. Det har aldri blitt solgt så mange varmepumper som det gjøres nå!

De økte strømprisene har ført til at varmepumper har blitt en effektiv løsning for å holde kostnadene nede og regulere temperaturen i hjemmet. 

For å opprettholde kapasitet, optimal drift, god økonomi og lang levetid, er det helt avgjørende med en sertifisert vedlikehold service. HydroKleen er verdens beste!

De mest kjente merkene og fabrikanter anbefaler rengjøring av filter minst 1 gang i måneden og en sertifisert vedlikehold service annethvert år.

air conditioner, ac, cool-4204637.jpg

Noen momenter

Varmepumpen:

  1. Gir bedre effekt
  2. Gir bedre inneklima
  3. Reduserer strømforbruket, øker levetid og optimaliserer drift.
  4. Reduserer støy – maskinen arbeider lettere
  5. Reduserer vannlekkasjer og brann i varmepumpen
  6. Unngår smittespredning av mikroorganismer.

IKKE TA DET FRA OSS

Hør fra kundene våre!

Vår varmepumpe sluttet å få varm luft ut nå de 2 siste ukene trodde vi måtte ha nye, men så fikk vi service/rens på varmepumpen nå de siste 2 dagene er den som ny akkurat som da vi kjøpte den 😊

Mikael

Hadde rens for en uke siden og ble kjempefornøyde. Varmer bedre etter det og varmepumpen trengte det.

Kjempegod service.

Anne

Fikk en fantastisk god servicerens på min Panasonic varmepumpe. Den hadde ingen effekt og trodde det var noe galt med den. Etter service ble pumpen som ny. Nå kan vinteren komme 🙂

Jonas

Ta kontakt med oss

Vi står klare til å bistå deg!

Ønsker du en forfriskende forandring i luftkvaliteten hjemme eller på arbeidsplassen? HydroKleen står klar til å levere renere luft og optimal ytelse. Enten du er en bedrift som søker vedlikehold service eller en privatperson som vil forbedre inneklimaet, er vi her for deg. Ta det første skrittet mot friskere luft i dag.

En ansatt i et hjem til en kunde
Skroll til toppen