Få profesjonell vedlikehold av varmepumpen din

Vi garanterer et sunnere inneklima, optimal effektivitet, lavere energiforbruk, forlenget levetid og betydelige kostnadsbesparelser på luft til luft varmepumper.

Noen av våre fornøyde kunder!

Vår vedlikehold service har de mest fornøyde kundene på markedet. Det er også grunnen til at HydroKleen kunder alltid kommer tilbake!

Vår varmepumpe sluttet å få varm luft ut nå de 2 siste ukene trodde vi måtte ha nye, men så fikk vi service/rens på varmepumpen nå de siste 2 dagene er den som ny akkurat som da vi kjøpte den 😊 

Linda

Bekreftet kunde

5/5

Fikk en fantastisk god vedlikehold service på min Panasonic varmepumpe. Den hadde ingen effekt og trodde det var noe galt med den. Etter service ble pumpen som ny.  Nå kan vinteren komme 🙂

Jonas

Bekreftet kunde

5/5
Bruk av HydroKleen utstyr

HVORFOR OSS

Eksperter på inneklima

HydroKleen er ledende innen avanserte rengjøringstjenester for air condition og varmepumper. Vårt dedikerte team av sertifiserte eksperter sikrer deg enestående service. Det som gjør oss unike er vår grundige vedlikehold service, som fjerner støv, partikler og bakterier for å sikre et friskere og sunnere inneklima

HydroKleen

Andre Aktører

SE HVORDAN VI JOBBER

Se vedlikehold service i action!

Utforsk vår HydroKleen-service i aksjon og oppdag hvordan vi forvandler din varmepumpe. Se grundig rengjøring, fjerning av bakterier og optimalisering for økt effektivitet. Opplev ekspertisen som gir renere luft og lengre levetid. Velkommen til HydroKleen – der service møter handling.

Hvorfor Vedlikehold Service?

Bedre Inneklima

Vedlikehold service eliminere bakterier og sørger for ren luft og bedre helse i hjemmet.

Raskere Oppvarming

Vår service fjerner støv og smuss, som optimalisere luftstrømmen og forbedre enhetens effektivitet.

Spar Penger

Spar penger ved å forbedre effektiviteten, redusere energiforbruket og forebygge reparasjonskostnader.

TALLENE SNAKKER FOR SEG SELV

Verdenskjent servicerens

Over 1,5 millioner vedlikehold servicer utført globalt per år.

HydroKleen, med en imponerende tilstedeværelse i nesten 50 land og over 1000 ansatte globalt, har vi et solid rykte som en pålitelig aktør innen luftkvalitet. HydroKleen tilbyr den grundigste løsningen for vedlikehold av varmepumper og har vært i utvikling i over 11 år. 

Bestill vedlikehold service nå!

Klar for renere luft, optimal ytelse og kostnadsbesparelser? Ta det første skrittet mot en forbedret varmepumpe med HydroKleen. Bestill eller kontakt oss nå for profesjonell service og nyt fordelene av topp kvalitet og ekspertise.

HydroKleen logo hvit

Personvernerklæring

Skroll til toppen